LineFlow is vernieuwd!

Met gepaste trots introduceren we vandaag onze nieuwe visuele identiteit. Al onze uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo en een andere vormgeving. Deze huisstijl past bij de onderneming naar waar we onderhand zijn uitgegroeid.

Betrouwbaar en assertief

Wat voorheen als kleine bijverdienste begon is uitgegroeid tot volledig functionerend bedrijf. Onze belangrijkste dienst blijft het leveren van maatwerk WordPress websites. Daarnaast leveren we onderhand ook grafisch design, drukwerk en website onderhoud. De kracht en betrouwbaarheid van onze onderneming zie je terug in de nieuwe stijl. Blauw staat voor betrouwbaarheid en assertiviteit maar wordt ook vaak geassocieerd met rust en ontspanning. Bij LineFlow streven we er daarom altijd naar de communicatie zo ontspannen mogelijk te houden.

Logo 2017-2018
Logo 2019

Het beeldmerk

Het beeldmerk komt voort uit ons oude logo, maar zit verstopt in een nieuwer, krachtiger en speelser jasje. De lijnen symboliseren de naam van het bedrijf ‘LineFlow’, het vloeiende van de lijnen.

Informele schrijfstijl

Met de introductie van onze nieuwe huisstijl hebben we ook gekozen voor een informele schrijfstijl die past bij de vriendschappelijk sfeer die we willen laten doen overkomen. We spreken je graag informeel aan want zo zouden we ons verhaal ook aan een vriend vertellen.
Met deze informele schrijfstijl proberen we er voor te zorgen dat onze teksten makkelijk te lezen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *