Vestiville is naar LineFlow gekomen met een spoedklus om binnen 24 uur een website online te zetten. Op de website is namelijk de ticket verkoop beschikbaar, zal de line up op bekend worden gemaakt en zal alle overige informatie over het festival te vinden zijn. Vestiville heeft direct alle benodigde informatie aangeleverd zodat we vrijwel direct aan de slag konden. Door de snelle communicatie van beide partijen hebben we snelle stappen kunnen zetten.

Meertalig
De Vestiville website is in meerdere talen beschikbaar, Nederlands, Engels, Frans en Duits. Alle pagina’s zijn gemakkelijk te onderhouden via de krachtige backend van WordPress met de naadloze integratie met WPML.

Wat is Vestiville?
De makers van het festival Vestival organiseren in 2019 een nieuw concept, Vestiville. Dit is een 3 daags festival wat op 28 juni 2019 zal starten. Op het festival zullen artiesten als Cardi B, Migos, Boef en Famke Louise optreden. Doordat het een meerdaags festival is hebben ze uiteraard ook slaapmogelijkheden geregeld. De slaap opties zijn namelijk blijven slapen in een van de VestiVillas of je kan met je tent op het VestiCamp staan. Op de website van Vestiville staat het volgende:

Vestiville is a moral law. It gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, a charm to sadness, and life to everything. It is the essence of order, and leads to all that is good, just and beautiful, of which it is the invisible, but nevertheless dazzling, passionate, and eternal form.Vestiville