Wie is LineFlow?

LineFlow is een webdesign bureau uit Doorn. Sinds 2017 helpen we ondernemers met het bedenkenrealiseren en onderhouden van websites. Naast de online presence van je bedrijf verzorgen we ook offline producten zoals logo’s, spandoeken en flyers.

We bouwen onze website niet op de traditionele “koop een mooi thema, vul deze in en klaar” manier. Nee. Wij bouwen onze website op maat voor jouw onderneming. 
Vanaf het webdesign van jouw website tot de oplevering op jouw hosting met de domeinnaam passend bij jouw bedrijf.

Ben je benieuwd wat LineFlow voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op of stuur direct een e-mail naar [email protected].

Neem contact op

Stuur ons een berichtje!

Je wilt graag meer informatie over onze producten of diensten?

Voor meer informatie of een offerte aanvraag kun je het formulier invullen en versturen. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.


LineFlow
Boswijklaan 2,
3941ZN, Doorn
[email protected]
06 12 70 87 93
KVK: 68059302
BTW: Op aanvraag

Onze klanten

Onze klanten bestaan niet uit één branche of segment. De producten en diensten die onze klanten leveren verschillen enorm. Hierdoor zijn we continu in ontwikkeling en blijven we scherp. Op de pagina ons werk vind je een overzicht van de cases die wij voor onder andere onderstaande klanten hebben uitgevoerd.

We werken onder andere voor:

Bekijk al ons werk

Mijn naam is Sander!

In 2017 ben ik LineFlow gestart nadat ik 2 leuke stages gelopen had bij webbedrijven. Omdat mijn interesse in web development en design zo aanwezig was heb ik mijn studie Interactieve Vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht versneld kunnen afronden in 3 in plaats van 4 jaar.
Na deze studie ben ik doorgestroomd naar Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam echter kwam ik er in het eerste jaar achter dat deze opleiding niets voor mij was en ben ik in de zomer van 2018 gestopt met de studie. Sinds september 2018 ben ik volledig aan de slag gegaan voor mijn eigen bedrijf LineFlow.
Voor meer informatie over mij zelf kun je sanderkartman.com bezoeken!

LineFlow op Instagram